SON DAKİKA
haberL haberR
Ana Sayfa » Yemek Tarifi » Yanardağ pastası
15.01.2011 01:59

Yanardağ pastası

Mutfağınıza renk katacak sağlıklı ve pratik yemek tarifleri İkbal Gürpınar'dan geliyor.
Yanardağ pastası
Malzemeler

1 kâse damla çikolata
2 bardak krema
2 kaşık un
Keki için
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
2,5 bardak un
1 bardak şeker

Yapılışı


Yumurtalar şekerle çırpılarak köpürtülür. Diğer malzemeler ilave edilerek karıştırılır ve altının keki 170 derecelik fırında 50 dakika kadar pişirilir. Diğer yandan damla çikolata krema ve un ile çırpılarak pişirilir. Beyaz kekimizin üzerine sıcak sıcak dökülür. Yanardağ pastamız ılık olarak servis edilir.
Etiketler:
Paylaş
Tweet
Paylaş
Gönder
Yazdır
A
A
Yazıya Yorum Yaz
Bu habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
DÖVİZ KURLARI
Para Birimi Yön Fiyat Saat
USD 2,6135 17:35
EUR 2,8665 17:35
BIST 84567 17:54
ALTIN 101,283 17:35